Netwerk Handvest
Voor meer plezier op sociale netwerken!

Welkom op de sociale netwerken van LaSemo!

We zijn verheugd om samen met jou een respectvolle en zorgzame gemeenschap op te bouwen. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt, raden we je aan om onze Moderation Charter te lezen.

Onze doelstellingen op sociale netwerken:

Regels voor het publiceren van opmerkingen :

Gedragsregels :

Om een respectvolle dialoog in stand te houden, behouden de moderators zich het recht voor om onmiddellijk, zonder voorafgaande waarschuwing, elk commentaar te verwijderen dat de wet en/of de waarden van het festival schendt, in het bijzonder :
In het geval van niet-naleving zal inhoud zonder kennisgeving worden verwijderd. Bij herhaling kan het overtredende lid van de pagina worden verbannen.

Wijzigingen in het Handvest :

De bestuurders behouden zich het recht voor om het charter te allen tijde te wijzigen.

Controleer regelmatig of de nieuwste versie beschikbaar is op de pagina.

Bedankt dat u deze regels respecteert en bijdraagt aan een LaSemo-community die voor iedereen plezierig is! Elk lid dat dit handvest niet respecteert, kan uitgesloten worden van de gemeenschap. LaSemo behoudt zich het recht voor om inhoud die in strijd is met dit handvest te verwijderen.

Door je aan deze regels te houden, help je mee aan het creëren van een harmonieuze en verrijkende gemeenschap. Bedankt voor je begrip en medewerking! 🌟

Bij geschillen kunt u contact opnemen met het onlineplatform voor geschillenbeslechting van de Europese Commissie: ec.europa.eu/consumers/odr/

Wil je op de hoogte blijven
van al het LaSemo nieuws?

WE ZIJN OVERAL! DUS VOLG ONS…