PARC D'ENGHIEN - België

Dompel jezelf onder in LaSemo 2023

Geniet van het geluid van LaSemo 2024

Wat is LaSemo?

LaSemo een cultureel &
duurzaam festival

LaSemo biedt u een ervaring die verder gaat dan een traditioneel festival. Gedurende 3 dagen ontsnapt u naar de werelden die in de idyllische omgeving van het park van Enghien te vinden zijn.

Het LaSemo festival is gebaseerd op de waarden van duurzaamheid en biedt een rijk en gevarieerd cultureel programma met openluchtconcerten, straatkunstshows, conferenties, educatieve en leuke activiteiten voor alle leeftijden.

Ga deze zomer met ons mee in deze magische en tijdloze wereld.

LASEMO,
EEN FAMILIEFEEST

Leven met LaSemo betekent duurzame herinneringen creëren voor je hele stam. LaSemo brengt gezinnen samen in het hart van een festival voor jong en oud.

Laat uw kinderen de rijkdom van een show ontdekken, het wonder van een concert. LaSemo is veel meer dan amusement, het helpt kinderen en ouders opgroeien en opent nieuwe horizonten.

Geniet samen van een moment rond houten spelletjes en originele workshops. In het Wonderland zijn uw kinderen welkom om u samen wat volwassen tijd door te laten brengen.

Meerdere dagen genieten van LaSemo is geen probleem. De camping ‘Family’ is speciaal ontworpen om u rustige nachten en een oase van rust te bieden. Er wordt gelachen. Uw vakantie begint bij LaSemo, dat beloof ik.

Bande d'amis devant le chateau d'Enghien

LASEMO, MOMENTEN
ONVERGETELIJKE MOMENTEN MET VRIENDEN

Met vrienden door de deuren van LaSemo lopen betekent onvergetelijke werelden ontdekken, feestelijke momenten delen en ontspannen die voor altijd zullen blijven.

Geniet van de klanken van de niet te missen concerten en trakteer uzelf op muzikale ontdekkingen. Geniet van de sensatie van straatkunst en cabaretvoorstellingen. Vindt u de Troquet die in het bos verstopt zit en leuke lookalike-concerten geeft?
Vrijwilligers voor de blinde test en het Mölkky-toernooi?

En waarom niet een conferentie tussen twee concerten, voordat u aan een cocktail op het gras nipt?

LASEMO, EEN DOZIJN VAN WERELDEN OM TE VERKENNEN

LaSemo betekent het ontdekken van een twintigtal werelden naast het artistieke aanbod: is dat niet geweldig?

Ontdek wat u gelukkig maakt: stel uw programma samen volgens uw wensen… en uw favoriete manier om van uw zomer te genieten.

Wil je op de hoogte blijven
van al het LaSemo nieuws?

WE ZIJN OVERAL! DUS VOLG ONS…