7-8-9 JULI 2023
PARC D'ENGHIEN

LaSemo het festival
ecologisch verantwoord

LaSemo biedt u een ervaring die verder gaat dan een traditioneel festival. Gedurende 3 dagen ontsnapt u naar de werelden die in de idyllische omgeving van het park van Enghien te vinden zijn.

Op basis van de waarden van duurzaamheid biedt het LaSemo festival een veelheid aan activiteiten zoals openluchtconcerten, straatkunstvoorstellingen, conferenties, educatieve en leuke activiteiten voor alle leeftijden.

Ga deze zomer met ons mee in deze magische en tijdloze wereld.

LASEMO,
EEN FAMILIEFEEST

Leven met LaSemo betekent duurzame herinneringen creëren voor je hele stam. LaSemo brengt gezinnen samen in het hart van een festival voor jong en oud.

Geniet samen van een moment rond houten spelletjes en originele workshops. In het Wonderland zijn uw kinderen welkom om u samen wat volwassen tijd door te laten brengen.

Meerdere dagen genieten van LaSemo is geen probleem. De camping ‘Family’ is speciaal ontworpen om u rustige nachten en een oase van rust te bieden. Er wordt gelachen. Uw vakantie begint bij LaSemo, dat beloof ik.

LASEMO, MOMENTEN
ONVERGETELIJKE MOMENTEN MET VRIENDEN

Met vrienden door de deuren van LaSemo lopen betekent onvergetelijke werelden ontdekken, feestelijke momenten delen en ontspannen die voor altijd zullen blijven.

Vindt u de Troquet die in het bos verstopt zit en leuke lookalike-concerten geeft? Vrijwilligers voor de blinde test en het Mölkky-toernooi?

En waarom niet een conferentie tussen twee concerten, voordat u aan een cocktail op het gras nipt?

#DUURZAAMHEID
80 HECTARE ONTKOPPELING

Samengesteld uit een mozaïek van meren, bossen en tuinen, is het park van Enghien een opmerkelijke site voor zijn ecologische en botanische aspecten.

U wordt vervoerd door de charme en de rust van deze idyllische landschappen, waar concerten en straatkunstvoorstellingen bijzonder aantrekkelijk zijn.

KOM OP, WE ZIJN GOED!

Boek nu de beste tijd van uw zomer.

LIJST

BEN MAZUÉ

BEN MAZUÉ

BEN MAZUÉ

BEN MAZUÉ

BEN MAZUÉ

BEN MAZUÉ

LASEMO, EEN DOZIJN VAN WERELDEN OM TE VERKENNEN

LaSemo gaat over twintig werelden om te ontdekken naast het artistieke aanbod: is dat niet prachtig? Ontdek wat u gelukkig maakt: stel uw programma samen volgens uw wensen… en uw favoriete manier om van uw zomer te genieten.

Wil je op de hoogte blijven
van al het LaSemo nieuws?

WE ZIJN OVERAL! DUS VOLG ONS…