EEN FESTIVAL VOOR IEDEREEN

LaSemo wil een inclusief festival zijn, waar iedereen welkom is en tegemoet wordt gekomen aan zijn of haar specifieke behoeften.

Het terrein is voor bijna 100% toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens dankzij het gebruik van rolstoelplaten en -netten.

Wij zorgen er ook voor dat onze informatie en een deel van onze muziek toegankelijk en begrijpelijk is.

Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met het volgende adres: [email protected]

PBM

Een team van vrijwilligers dat getraind is om mensen met speciale behoeften te begeleiden, is herkenbaar aan een blauw kazuifel. Dit team staat te allen tijde tot je beschikking als je hulp nodig hebt voor mensen met een handicap.

Bovendien komt er een specifiek plan voor PBM’s, twee toiletten voor PBM’s en een kleedruimte met opgeleid medisch personeel.

Elk podium heeft bijvoorbeeld een platform om iedereen het best mogelijke zicht op de artiesten te geven.

Doven en hardhorenden

Ook dit jaar biedt LaSemo :

  • vrijwilligers in gebarentaalvertaling
  • concerten in de chansigne (details volgen)
  • inductielussen op de 3 etappes en bij La Papoterie

BESCHERM JEZELF

De sfeer tijdens de concerten is geweldig, maar we denken aan jullie oren. Koptelefoon voor kinderen en volwassenen zijn te leen bij de infostand. Zorg goed voor je trommelvliezen, je hebt er maar twee.

OP RUST

Wat is er beter dan na een geweldig concert (weer) tot rust te komen? Daarvoor bieden we je de Zen Zone, een rustige ruimte in een hoek van sublieme natuur om je weer klaar te maken om te dansen.

Wil je op de hoogte blijven
van al het LaSemo nieuws?

WE ZIJN OVERAL! DUS VOLG ONS…