Straatkunst

Laat de show beginnen!

Art de rue festival lasemo musique

DAT DE SHOW
START!

Jongleren, acrobatiek, dwalen… Straatkunst heeft heel wat verrassingen in petto in LaSemo. Kijk weg, aan een draad, acrobaten kleuren het festival met een openlucht circus. Midden in de natuur zullen de verschillende disciplines, de humoristische verhalen en de atypische ontmoetingen jong en oud achterlaten met prachtige herinneringen aan deze levende kunsten.

Als je het bronzen zwijnenbeeld in de buurt ziet, wees dan niet te snel… een kunstenaar moet uit het struikgewas tevoorschijn komen om je te verbazen.

TE ONTDEKKEN IN DEZE WERELD

ARTISTIEK

Adembenemende shows & een selectie van Belgische en internationale artiesten om van te dromen

THEATER

Improvisatie, poppentheater, verhalen vertellen

VOLTIGE

Aerobatics die het hart van het hele gezin doen overslaan

“Als familie is het genieten van opgeschorte momenten voor shows geweldig. We komen samen om te lachen, emoties te delen en na te denken. Straatkunst geeft altijd stof tot nadenken tijdens onze gespreksmiddagen, met onuitwisbare herinneringen aan kunstenaars die elk jaar een impact op ons hebben gemaakt.”

Aline, het fladderende hart

NIET VER WEG, DE FANFARES
NODIGEN JULLIE UIT OM TE ZINGEN

“Hey ooooh… Maar, ik ken dat deuntje!” Je kunt ze niet missen, de brassbands zijn deze zomer op pad in LaSemo. In de bocht van de weg, met een drankje in de hand, laat je je meeslepen door hun aanstekelijke refreinen.

De kunstenaars van deze wereld

Wil je op de hoogte blijven
van al het LaSemo nieuws?

WE ZIJN OVERAL! DUS VOLG ONS…